Внимателното и професионално отношение на персонала на SPA Хотел ЦАРСКО СЕЛО ще Ви накарат да се почувствате единствените тук. Tишината, приятната атмосфера и релаксиращата музика ще Ви помогнат да забравите проблемите и това, че се намирате само на 10 минути от големия и шумен град. Уникалността на SPA Хотел ЦАРСКО СЕЛО е не само в интересните архитектурни решения и в модерното техническо оборудване, но и вьв вьзможностите на едно място да получите висококвалифицирани услуги на масажисти, терапевти, козметици, фризьори, маникюристи и треньори. На територията на 3000 кв.м са разположени открит и закрит басейн, парна и турска баня, финландска сауна, билкова сауна, инфраред сауна и ледена вана, джакузи за 12 души, специална вана за уморени крака, фитнес центьр, оборудван с уреди „Техноджим”, кът за релакс с екзотичен аквариум, солариум. В добре оборудваните кабинети, чрез електро и козметични терапии професионалистите ще оформят и изваят вашето тяло или лице. Проблемният целулит или излишните килограми могат успешно да се премахнат, а терапиите за лице са многобройни - почистващи, стягащи, лифтиращи, релаксиращи, лечебни, при проблемна кожа и акне. За постигане на отличните резултати в козметичните процедури и с цел задоволяване на изискванията на клиента SPA Хотел ЦАРСКО СЕЛО работи с френските козметични фирми: COLLIN, MARIA GALAND, SORISA.

Паркингът е безплатен за гости на СПА центъра!

Услуги

Пакет "Релакс" - възрастни
вътрешен басейн, джакузи, две финландски сауни, първата турска баня в София, парна баня, фитнес, стая зa релакс
Деца до 14 г. не се допускат в СПА центъра!
Времетраене Цени
  30.00 лв
Външен басейн за деца до 12 г.
Времетраене Цени
  10.00 лв

Фитнес

Ползване на уреди
Цени
8.00 лв

Масажи

Класически масаж
В зависимост от използваните техники въздействието му върху тялото и кожата може да бъде както релаксиращо и отпускащо, така и тонизиращо. Подобрява кръвообръщението, метаболизма и спомага за освобождаването от стреса токсините в организма
Времетраене Цени
55 минути 60.00 лв
40 минути 40.00 лв
30 минути 30.00 лв
Аромотерапевтичен масаж
В аромотерапевтичния масаж се използват различни уникални съчетания от етерични масла на лидера в аромотерапията Тisserand aromatherapy. Приготвя се индивидуална смес за масаж, по време на който съставките навлизат през кожата и въздействат едновременно на няколко нива в целия организъм
Времетраене Цени
55 минути 70.00 лв
Антицелулитен масаж
Този вид масаж има козметичен ефект и включва използването на специални техники и етерични масла. Чрез енергично масажиране на проблемните зони се постига разграждане на мастните депа. Специалните антицелулитни масла спомагат за отделянето на разградените мазнини, възстановяват еластичността на кожата, както и кръвообръщението в целия организъм
Времетраене Цени
40 минути 40.00 лв
Моделиращ вакуумен масаж
Изключително ефективен при борбата с целулитните мастни депа, както и при настинки и схващания. Използва се специален крем, който ускорява разграждането на подкожните мазнини и успешно моделира тялото
Времетраене Цени
30 минути 40.00 лв
20 минути 35.00 лв
Рефлексомасаж на стъпала
Рефлексомасажът се основава на принципа, че различни части на тялото са миниатюрно отражение на нашите вътрешни органи. Специалните движения в масажа на тази част от тялото ще има релаксиращ и стимулиращ ефект на съответния орган. Уникална процедура за тежки и уморени крака
Времетраене Цени
40 минути 40.00 лв
Лимфен дренаж
Много бавен масаж с постоянен натиск по протежение на лимфосистемата, ускоряващ отстраняването на токсините от тялото
Времетраене Цени
50 минути 50.00 лв
Масаж с мед
Масажът с мед е древен метод, който се прилага за профилактика и лечение, за възстановяване на жизнеността при стрес и някои заболявания. Резултатът от тази процедура е извличането на натрупаните токсини от тъканите, силно подхранващ е и се постига освежаване на кожата, както и дълбоко релаксиране на тялото
Времетраене Цени
30 минути 30.00 лв
Сапунен масаж и пилинг в турска баня
Сапуненият масаж се прилага в турска баня. При него тялото се покрива със специална пяна. Извършва се плавна комбинация от движения, които отпускат тялото. Спомага за отстраняването на токсините от организма. Кожата се освобождава от мъртвия слой клетки и става по-сияйна и еластична
Времетраене Цени
45 минути 55.00 лв
Геотермален масаж с топли вулканични камъни
Това е древна масажна техника за преодоляване на умората и стреса, при която върху определени енергетични центрове на тялото се поставят затоплени вулканични камъни и с тях се извършват специални плавни движения. Освен пълно отпускане и отмора се постига подобряване на кръвообръщението, лимфния отток и балансиране на енергията на тялото
Времетраене Цени
90 минути 90.00 лв
Мануална ставна мобилизация
Това е метод, чрез който се подобрява подвижността на ставите при наличие на позиционен блокаж. Подходящ е при болки в ставите от почти всякакво естество.
Времетраене Цени
преглед при наличие 20.00 лв
мобилизация 1 участък 40.00 лв
мобилизация 2 и повече участъка 60.00 лв

Room Images
АБИАНГА
Специален масаж съобразен с индивидуалното състояние, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се за тонизиране на мускулатурата. Ревитализира тъканите, действа срещу стреса, против стареене.
Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.
За три терапии: 55 мин. / 80 лв.
За седем терапии: 55 мин. / 75 лв.
Room Images
ВИШЕШ
Дълбоко тъканен масаж, с прилагане на допълнителен натиск. Мого добре релаксира мускулите и стимулира кръвообръщението в тъканите. Този освежаващ масаж помага за извличане на натрупаните в целия организъм токсини.
Цяло тяло: 55 мин. / 70 лв.
Room Images
САРВАНГДАРА /кралска маслена баня/
В Сарвангдара тялото се полива с литри топло органично олио и се прави масаж. Препоръчва се за заболявания, причинени от влошаване на дошата Вата и помага при тревожност; преместваща се болка; сухота; артрит; парализа; мускулни спазми; дегенеративни заболявания, които засягат мускулите и нервите, Паркинсон и т.н.
Частично: 40 мин. / 80 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 140 лв.
Room Images
УДВАРТАНА
Обтриване на тялото с медицинска пудра на билкова основа. Парна баня за по - лесно отделяне на токсините. Препоръчва се при наднормено тегло, с отслабващо действие, тонизира мускулатурата, прави кожата сияйна.
Частично: 40 мин. / 50 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.
Room Images
КИЦИ С БИЛКОВА СМЕС
Масаж с торбички, пълни с билкова смес, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се при остеоартритни състояния, спондилит, спортни травми, болки в ставите и др.
Частично: 30 мин. / 65 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.
* За повече от три терапии: 80 лв. / бр.
Room Images
КИЦИ С ОРИЗ
Масаж с торбички, пълни с ориз, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се при остеоартритни състояния, спондилит, спортни травми, болки в ставите и др.
Частично: 30 мин. / 50 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 70 лв.
Room Images
ШИРОАБИАНГА
Масаж на главата с медицински олиа на билкова основа. Препоръчва се за постигане на релакс и за укрепване корените на косата.
20 мин. / 45 лв.
Room Images
МУКАЛЕПАМ
Почистване на лицето със скраб, лек масаж с алое вера гел и маска, завършващ масаж с аюрведичен крем. Препоръчва се за сияйна кожа на лицето и тонус.
30 мин. / 60 лв.
Room Images
НАДИ СУЕДАНАМ
Процедура с билкова пара на определени болезнени места по тялото. Препоръчва се за локална болка и скованост в ставите и мускулите. Намалява отока на ставите.
10-15 мин. / 25 лв.
Room Images
КАТИ ВАСТИ
Традиционна процедура с билково олиосе изсипва в пръстен от тесто, поставено на мястото на болката. Олиото прониква на дълбоко в организма чрез мускулите и освобождава напрежението и сковаността. Препоръчва се за болки в гърба, дискова херния, лумбален спондилит, дегенеративни заболявания на диска, остеопороза, артрит, болки в краката и бедрата.
30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.
Room Images
ДЖАНУ ВАСТИ
Билковото олио се изсипва в пръстен от тесто върху коленните стави. Препоръчва се за различни болезнени състояния на коленните стави артрит, пукане на ставите, болка, наранявания и дегенеративни състояния.
30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.
Room Images
НАСИЯ ВАСТИ
Поставяне на билково олио в ноздрите и масаж на зоната около синусите. Препоръчва се при сухи носни проходи, пресипналост на гласа, скованост в областта на главата, шията и челюстта, главоболие и някои очни и ушни проблеми. Облекчава психическото и емоционален стрес, тревожност, страх и негативизъм.
20 мин. / 40 лв.
Room Images
МАНЯ ВАСТИ
Билковото олио се изсипва в пръстен от тесто върху врата или тила. Препоръчва се при болки във врата, скованост в раменете, други мускулни болки, свързани с врата и раменете.
30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.
Room Images
ШИРОДАРА
Прекрасна терапия, която събужда ума и привежда цялото тяло в състояние на спокойствие. Стимулиране на точки на челото, чрез изливане на топла струя органични растителни масла. Широдара успокоява ума, освобождава стреса и допринася за чувство на дълбоко спокойствие, помага за релаксация на ума и тялото. Препоръчва се за облекчаване на безсъние, главоболие, косопад, стрес, проблеми със синусите, психическо изтощение и депресия.
30 мин. / 80 лв.
*За 3 процедури: 30 мин. / 70 лв. всяка
Room Images
НЕТРА ТАРПАНА
Релаксиращо действие на очите, придружено от масаж на околоочните тъкани, който помага за тяхното подмладяване. Препоръчва се при болка, парене, раздразнение на очите, за хора, които дълго време работят на компютър.
30-60 мин. / 68 лв.
Room Images
ПИЧУ
Терапия срещу скованост и за подобряване усещането за свободно движение в различни части на тялото.
30 мин. / 40 лв.
Room Images
ПАРНА БАНЯ
15 мин. / 10 лв.
Room Images
ПАДАБЯНГА /МАСАЖ НА КРАКА/
Масажът на краката е дълбоко релаксиращ, подходящ при плантарен фасциит,травми в глезените или дори при ежедневна преумора. Може също така да намали стреса и напрежението в цялото тяло.
30 мин. / 40 лв.
Room Images
КЛИЗМА
с олио / 30 лв.
аюрведична с билки / 30 лв.

SPA Програми

Българска роза
Пилинг с морски соли с розово масло. Ароматна вана с розови листенца. Аромотерапевтичен масаж на лице и тяло. Тонизиращ билков чай
Времетраене Цени
90 минути 90.00 лв
Романтик
Пилинг с детоксикиращи соли - 15 минути. Ароматна вана с розови листенца, чаша шампанско - 15 минути. Арома масаж - 30 минути
Времетраене Цени
70 минути 70.00 лв
Шоколадова терапия
Възстановява мекотата на кожата и нежното усещане благодарение на тройното действие на какаото - хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие. Състои се от три етапа: почистване на тялото с лимонов ексфолиант, измиване на тялото с лимонов душ гел, нанасяне на слой от козметична шоколадова смес, загряване на тялото 20 минути в термоодеяло, след което се прави лек и нежен масаж с шоколадов крем
Времетраене Цени
80 минути 80.00 лв
Ориент
Пилинг за сияйна кожа. Сапунен масаж в турска баня. Подхранваща маска за цялото тяло. Чаша зелен чай
Времетраене Цени
70 минути 85.00 лв

Козметични процедури за моделиране на тяло

Вакуумен масаж
Премахва излишни мазнини, лифтингира отпусната кожа, моделира тялото и премахва целулита
Времетраене Цени
30 минути 40.00 лв
20 минути 35.00 лв
Парафанго с вакуумен масаж
Времетраене Цени
60 минути 45.00 лв
90 минути 60.00 лв

Терапии за лице

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С НЕМСКАТА КОЗМЕТИКА DR.SPILLER
Почистване на лицето с ултразвук
/параозониране, почистване на лицето с ултразвук, почистваща маска Тера Калифорния, масаж на лице и шия с масло от алое и макадамия, нанасяне на финален крем/
Времетраене Цени
40 минути 35.00 лв

ПРОГРАМА ХИДРАТАЦИЯ
Кислородна мезотерапия с хиалурон за блясък и изравняване на тена
/микродермабразио, маска с масло от пшеничен зародиш, масаж на лице и шия с масло от алое и макадамия, почистване с горещ компрес. Кислороден спрей с хидратиращ лосион или натурална розова вода,с който се работи и цял околоочен контур,включително горен клепач нанасяне на ампула с хиалурон и вкарване на кислород под налягане, нанасяне на масло от авокадо и алое и финален крем/Изключително приятна и релаксираща процедура. След нея кожата е гладка, стегната,хидратирана с естествен блясък.
Времетраене Цени
50 минути 48.00 лв

ПРОГРАМА ПОДХРАНВАНЕ И ПРОТИВ БРЪЧКИ
Безиглена мезотерапия с фитостволови клетки против бръчки
/почистване на лицето с ултразвук или дермабразио, маска с масло от авокадо и алое или маска със зелен чай,женшен,зехтин и пантенол, извършване на безиглена мезотерапия с ампула стволови клетки от ябълка, масаж с масло от алое,почистване с горещ компрес, нанасяне на масло от алое и авокадо и финален крем/ Моментален ефект от редуциране на мимическите бръчки, подхранена и гладка кожа.
Времетраене Цени
60 минути 55.00 лв

ПРОГРАМА РЕГЕНЕРАЦИЯ
Безиглена мезотерапия с биоклетъчен концентрат
/почистване на лицето с ултразвук или дермабразио, нанасяне на биоклетъчна крем-маска с мащерка и морски водорасли , която стимулира обновлението на клетките, извършване на безиглена мезотерапия с клетъчна ампула, която изгражда дълготраен обем и еластичност, масаж с масло от алое,почистване с горещ компрес, нанасяне на масло от алое и авокадо и финален крем/Гладка, хидратирана,еластична кожа след процедурата. Подходяща за зряла и уморена кожа. Моменнално възстановява и регенерира.
Времетраене Цени
60 минути 55.00 лв

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ С ФРЕНСКАТА КОЗМЕТИКА GUINOT
ПРОГРАМА ИЗВОР НА ХИДРАТАЦИЯ
Кислородна мезотерапия с продукти на Guinot за хидратация и блясък
/микродермабразио, енергезираща маска Dynamisant за хидратация и блясък, кислороден спрей с хидратиращ лосион или натурална розова вода, нанасяне на оксигенираща емулсия и вкарване под налягане на чист кислород, масаж с моделиращ масажен крем-серум, почистване с горещ компрес и нанясане на серум за хидратация на лице и шия и финален крем/ Невероятено релаксираща терапия с моментален ефект на хидратация ,свиване на порите и връщане на естествените блясък и еластичност.
Времетраене Цени
60 минути 62.00 лв

ПРОГРАМА ИЗВОРИ НА МЛАДОСТ
Безиглена мезотерапия против бръчки и за регенерация с продукти на Guinot
/почистване на лицето с ултразвук или дермабразио, нанасяне на маска за изглаждане на бръчки, нанасяне на серум гел против бръчки и извършване на безиглена мезотерапия, масаж с моделиращ масажен крем - серум, почистване с горещ компрес и нанасяне на финален крем/ Една от най-ефикасните процедури за минимизиране на бръчиците, връщане на блясъка и еластичността на кожата.
Времетраене Цени
60 минути 72.00 лв

ПРОГРАМА ИЗВОРИ НА ЕЛАСТИЧНОСТ
Лифтинг терапия на Guinot за стягане и тонизиране
/почистване на лицето с ултразвук или дермабразио, нанасяне на маска Fermete lift за стягане и еластичност, нанасяне на серум-гел и извършване на безиглена мезотерапия с ампула с концентрат за повдигане и стягане на контура, масаж с моделиращ масажен крем-серум, почистване с горещ компрес и нанасяне на финален крем/ След процедурата овала е стегнат, кожата е еластична и с блясък.
Времетраене Цени
60 минути 75.00 лв
GUINOT е бранд №1 във Франция за работа в салоните. Терапиите са релаксиращи и ефекта е видим веднага.
Безиглената мезотерапия не се извършва при бременност, наличието на пейсмейкър, сърдечни заболявания и хипертония.
По време на процедурата не се препоръчва наличието на метали - работи се без бижута и часовник.
Кислородната мезотерапия няма противопоказания, много подходяща и за бременни.

Фотоепилация с ново поколение високочестотен апарат

за всякакъв вид косми

Процедури за крака и ръце

Коламаска
Услуги Цени
цели крака жени 26.00 лв
цели крака мъже 30.00 лв
1/2 крака 14.00 лв
ръце жени 12.00 лв
ръце мъже 14.00 лв
подмишници 9.00 лв
триъгълник цял 18.00 лв
бикини 8.00 лв
горна устна 6.00 лв
гърди - корем 21.00 лв
гръб 21.00 лв

Фризьор

Услуги Цени
Дамско подстригване 15.00 лв
Подстригване и сешоар 35.00 лв
Сешоар 25.00 лв
Сешоар без измиване 20.00 лв
Детско подстригване 15.00 лв
Мъжко подстригване 17.00 лв
Терапия за коса 15 - 30.00 лв
Боядисване на коса - корени 35 - 70.00 лв
Боядисване цяла коса 35 - 70.00 лв
Кичури 35.00 - 70.00 лв
Матиране 30.00 лв

Маникюр и педикюр

Услуги Цени
Маникюр с гел лак 30.00 лв
Маникюр с основен цвят лак 20.00 лв
Маникюр без лак 15.00 лв
Терапия с парафин за здрави нокти 10.00 лв
Ноктопластика с гел 70.00 лв
Ноктопластика с акрил 90.00 лв
Поддръжка на ноктопластика с гел /до лак/ 60.00 лв
Декорация на 1 нокът 1 - 2.00 лв
Изграждане 1 нокът 8.00 лв
Смяна лак 10.00 лв
Педикюр с обикновен лак 30.00 лв
Педикюр с гел лак 40.00 лв
Третиращ педикюр 20.00 лв

Мигли

Услуги Цени
Цялостно поставяне 100.00 лв
Поддръжка на мигли 45.00 лв
РАБОТНО ВРЕМЕ SPA ЦЕНТЪР

Понеделник: 11:00-21:30 ч.

Вторник - Неделя: 9:30-21:30 ч.

Работно време външен басейн: 10:00-19:00 ч.

Народната медицина отдавна е открила чудотворния ефект на билковите вани, а в последните години тяхното приложение в козметиката се засили. Те са подходящи при различни здравословни и козметични проблеми. Подобряването на кръвообращението и разширяването на порите създават възможност за лесно проникване на активните вещества в кожата, които имат не само локално действие, но влияят и върху целия организъм. Обикновено билковите сауни се използват и за лекуване на заболявания както по повърхността на тялото, така и на вътрешните органи.

Паркингът е безплатен за гости на СПА центъра!

Ритуал от Изтока, смесил в себе си традициите на Римската и Византийската баня. Отоплените пейки в турската баня осигуряват приятен комфорт на посетителите. Температурата в банята е между 30°-50°C, което води до по-лесно отделяне на токсините и прави кожата гладка и мека. Подобрява се кръвообращението на кожата и се стимулира отделителната и функция, както и обмяната на веществата.

Паркингът е безплатен за гости на СПА центъра!

Парната баня има множество лечебни качества както за кожата, така и за дихателните пътища. Тя е предпочитаният начин за релаксиране и отмора, както след активни спортни занимания, така и просто след тежък и напрегнат ден.

Паркингът е безплатен за гости на СПА центъра!

Финландската сауна е особено ползотворна за кожната повърхност, тъй като повишената сърдечна активност и кръвна циркулация снабдяват клетките на кожата с важни субстанции, изхвърлят ненужните натрупвания на мазнини,токсини и вредни вещества, позволяват транспортирането на важни течности и увеличават развитието на колагена, давайки на кожата продължителна еластичност, гъвкавост и гладкост.

Паркингът е безплатен за гости на СПА центъра!

Във фитнес центъра можете да проведете вашите ежедневни тренировки с професионални уреди „Техноджим”. В луксозна и приятна обстановка имате възможност да се почувствате във форма и да постигнете целите, за които сте мечтали. Тренировките във фитнес залата повишават работоспособността и устойчивостта на организма срещу стреса.

Бъдете сигурни, че ще се върнете отново тук - най подходящото място за релакс, оазисът в който можете да избягате от ежедневието.

Потопете се в кристалната вода на басейна и джакузито и се насладете на масажиращия ефект на креслата във водата. Почуствайте прилива на енергия, който ще получите чрез ваните за уморени крака. В хидромасажните вани и басейни се комбинира удоволствието от къпането с полезното действие на топлината и масажа.Струите топла вода стимулират мускулите, масажират в дълбочина или повърхностно, като действат на тялото изключително отпускащо.