Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/sohohotel-booking/sohohotel-booking.php on line 21

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/sohohotel-shortcodes-post-types/sohohotel-shortcodes-post-types.php on line 21

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2758) in /home/tsarskos/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1421

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tsarskos/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2758) in /home/tsarskos/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1424
СПА | Царско село

Пет звездно СПА

Внимателното и професионално отношение на персонала на СПA Хотел Царско Село ще Ви накарат да се почувствате специални. На територията на 3000 кв.м са разположени открит и закрит басейн, парна и турска баня, финландска сауна, арома сауна, инфраред сауна и ледена вана, джакузи за 12 души, специална вана за уморени крака, фитнес центьр, оборудван с уреди „Техноджим”, кът за релакс с екзотичен аквариум и солариум. ++

РАБОТНО ВРЕМЕ СПА ЦЕНТЪР

Понеделник: 11:00-20:00 ч.
Вторник – Неделя: 10:00-20:00 ч.
Работно време външен басейн: 10:00-19:00 ч.

Ритуал от Изтока, смесил в себе си традициите на Римската и Византийската баня. Отоплените пейки в турската баня осигуряват приятен комфорт на посетителите. Температурата в банята е между 30°-50°C, което води до по-лесно отделяне на токсините и прави кожата гладка и мека. Подобрява се кръвообращението на кожата и се стимулира отделителната и функция, както и обмяната на веществата.

Народната медицина отдавна е открила чудотворния ефект на билковите вани, а в последните години тяхното приложение в козметиката се засили. Те са подходящи при различни здравословни и козметични проблеми. Подобряването на кръвообращението и разширяването на порите създават възможност за лесно проникване на активните вещества в кожата, които имат не само локално действие, но влияят и върху целия организъм. Обикновено билковите сауни се използват и за лекуване на заболявания както по повърхността на тялото, така и на вътрешните органи.

Парната баня има множество лечебни качества както за кожата, така и за дихателните пътища. Тя е предпочитаният начин за релаксиране и отмора, както след активни спортни занимания, така и просто след тежък и напрегнат ден.

Финландската сауна е особено ползотворна за кожната повърхност, тъй като повишената сърдечна активност и кръвна циркулация снабдяват клетките на кожата с важни субстанции, изхвърлят ненужните натрупвания на мазнини,токсини и вредни вещества, позволяват транспортирането на важни течности и увеличават развитието на колагена, давайки на кожата продължителна еластичност, гъвкавост и гладкост.

Във фитнес центъра можете да проведете вашите ежедневни тренировки с професионални уреди „Техноджим”. В луксозна и приятна обстановка имате възможност да се почувствате във форма и да постигнете целите, за които сте мечтали. Тренировките във фитнес залата повишават работоспособността и устойчивостта на организма срещу стреса.

Бъдете сигурни, че ще се върнете отново тук – най подходящото място за релакс, оазисът в който можете да избягате от ежедневието.

Потопете се в кристалната вода на басейна и джакузито и се насладете на масажиращия ефект на креслата във водата. Почуствайте прилива на енергия, който ще получите чрез ваните за уморени крака. В хидромасажните вани и басейни се комбинира удоволствието от къпането с полезното действие на топлината и масажа.Струите топла вода стимулират мускулите, масажират в дълбочина или повърхностно, като действат на тялото изключително отпускащо.

Цени

СПА пакет „Релакс“

включва използването на вътрешен басейн, джакузи, финландска сауна, арома сауна, инфраред сауна, турска баня, парна баня, ледена вана, специална вана за уморени крака, фитнес и кът зa релакс.

**Деца до 14 г. не се допускат в СПА центъра!

Пакет „Релакс“ – възрастни 40,00 лв
/вътрешен басейн, джакузи, две финландски сауни, първата турска баня в София,парна баня, фитнес, стая зя релакс
Пакет „Релакс“ за гости на хотела 20.00 лв
Деца до 14 г. не се допускат в СПА центъра
Външен басейн за деца до 14 г. 30,00 лв
Външен басейн за деца до 14 г. – гости на хотела 15.00 лв

Ползване на уреди
Цена: 20.00 лв

РЕЗЕРВИРАНИ МАСАЖИ СЕ КАНСЕЛИРАТ БЕЗПЛАТНО ДО ШЕСТ ЧАСА ПРЕДИ ЗАПИСАНИЯ ЧАС
Масажи

Класически масаж    
В зависимост от използваните техники въздействието му
върху тялото и кожата може да бъде както релаксиращо и ,
отпускащо така и тонизиращо.Подобрява кръвообръщението,
метаболизма и спомага за освобождаването от стреса
токсините в организма.
30 минути 40,00 лв
55 минути 80,00 лв

Дълбоко тъканен/ спортен масаж 
55 минути 90,00 лв

Аромотерапевтичен масаж 
В аромотерапевтичния масаж се използват различни уникални
съчетания от етерични масла на лидера в аромотерапията
Тisserand aromatherapy.Приготвя се индивидуална смес за масаж,
по време на който съставките навлизат през кожата и
въздействат едновременно на няколко нива в целия организъм.
55 минути 90,00 лв

Антицелулитен масаж
Този вид масаж има козметичен ефект и включва използването
на специални техники и етерични масла. Чрез енергично
масажиране на проблемните зони се постига разграждане на
мастните депа. Специалните антицелулитни масла спомагат
за отделянето на разградените мазнини, възстановяват
еластичността на кожата, както и кръвообръщението в
целия организъм.
40 минути 50,00 лв

Рефлексомасаж на стъпала 
Рефлексомасажът се основава на принципа, че различни части
на тялото са миниатюрно отражение на нащите вътрешни
органи. Специалните движения в масажа на тази част от
талото ще има релаксиращ и стимулиращ ефект на
съответния орган. Уникална процедура за тежки и уморени
крака.
40 минути 50,00 лв

Лимфен дренаж 
Многобавен масаж с постоянен натиск по протежение на
лимфосистемата, ускоряващ отстраняването на токсините
от тялото.
50 минути 80,00 лв

Масаж с мед 
Масажът мед е древен метод, който се прилага за
профилактика и лечение, за възстановяване на жизнеността
при стрес и някои заболявания. Резултатът от тази прцедура
е извличането на натрупаните токсини от тъканите, силно
подхранващ е и се постига освежаване на кожата, както и
дълбоко релаксиране на тялото.
30 минути 50,00 лв

Сапунен масаж и пилинг в турска баня 
Сапуненият масаж се прилага в турска баня. При него тялото
се покрива със специална пяна. Извършва се плавна комбинация
от движения, които отпускат тялото. Спомага за отстраняването
на токсините от организма. Кожата се освобождава от мъртвия
слой клетки и става по – сияйна и еластична.
45 минути 80,00 лв

Геотермален масаж с топли вулканични камъни 
Това е древна масажна техника за преодоляване на умората и стреса,
при която върху определени енергетични центрове на тялото се
поставят затоплени вулканични камъни и с тях се извършват специални
плавни движения. Освен пълно отпускане и отмора се постига подобряване
на кръвообръщението, лимфния отток и балансиране на енергията на
тялото.
90 минути 100,00 лв

Абианга
Специален масаж съобразен с индивидуалното състояние, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се за тонизиране на мускулатурата. Ревитализира тъканите, действа срещу стреса, против стареене.

Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.
За три терапии: 55 мин. / 80 лв.
За седем терапии: 55 мин. / 75 лв.

Вишеш
Дълбоко тъканен масаж, с прилагане на допълнителен натиск. Мого добре релаксира мускулите и стимулира кръвообръщението в тъканите. Този освежаващ масаж помага за извличане на натрупаните в целия организъм токсини.

Цяло тяло: 55 мин. / 70 лв.

САРВАНГДАРА /кралска маслена баня/
В Сарвангдара тялото се полива с литри топло органично олио и се прави масаж. Препоръчва се за заболявания, причинени от влошаване на дошата Вата и помага при тревожност; преместваща се болка; сухота; артрит; парализа; мускулни спазми; дегенеративни заболявания, които засягат мускулите и нервите, Паркинсон и т.н.

Частично: 40 мин. / 80 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 140 лв.

Удвартана
Обтриване на тялото с медицинска пудра на билкова основа. Парна баня за по – лесно отделяне на токсините. Препоръчва се при наднормено тегло, с отслабващо действие, тонизира мускулатурата, прави кожата сияйна.

Частично: 40 мин. / 50 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.

Кици с билкова смес
Масаж с торбички, пълни с билкова смес, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се при остеоартритни състояния, спондилит, спортни травми, болки в ставите и др.

Частично: 30 мин. / 65 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 90 лв.
* За повече от три терапии: 80 лв. / бр.

Кици с ориз
Масаж с торбички, пълни с ориз, последван от освобождаваща от токсините парна баня. Препоръчва се при остеоартритни състояния, спондилит, спортни травми, болки в ставите и др.

Частично: 30 мин. / 50 лв.
Цяло тяло: 55 мин. / 70 лв.

Широабианга
Масаж на главата с медицински олиа на билкова основа. Препоръчва се за постигане на релакс и за укрепване корените на косата.

20 мин. / 45 лв.

Мукалепам
Почистване на лицето със скраб, лек масаж с алое вера гел и маска, завършващ масаж с аюрведичен крем. Препоръчва се за сияйна кожа на лицето и тонус.

30 мин. / 60 лв.

Нади Суеданам
Процедура с билкова пара на определени болезнени места по тялото. Препоръчва се за локална болка и скованост в ставите и мускулите. Намалява отока на ставите.

10-15 мин. / 25 лв.

Кати Васти
Традиционна процедура с билково олиосе изсипва в пръстен от тесто, поставено на мястото на болката. Олиото прониква на дълбоко в организма чрез мускулите и освобождава напрежението и сковаността. Препоръчва се за болки в гърба, дискова херния, лумбален спондилит, дегенеративни заболявания на диска, остеопороза, артрит, болки в краката и бедрата.

30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.

Джану Васти
Билковото олио се изсипва в пръстен от тесто върху коленните стави. Препоръчва се за различни болезнени състояния на коленните стави артрит, пукане на ставите, болка, наранявания и дегенеративни състояния.

30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.

Насия Васти
Поставяне на билково олио в ноздрите и масаж на зоната около синусите. Препоръчва се при сухи носни проходи, пресипналост на гласа, скованост в областта на главата, шията и челюстта, главоболие и някои очни и ушни проблеми. Облекчава психическото и емоционален стрес, тревожност, страх и негативизъм.

20 мин. / 40 лв.

Маня Васти
Билковото олио се изсипва в пръстен от тесто върху врата или тила. Препоръчва се при болки във врата, скованост в раменете, други мускулни болки, свързани с врата и раменете.

30 мин. / 65 лв.
* За повече от три процедури: 30 мин. / 60 лв.

Широдара
Прекрасна терапия, която събужда ума и привежда цялото тяло в състояние на спокойствие. Стимулиране на точки на челото, чрез изливане на топла струя органични растителни масла. Широдара успокоява ума, освобождава стреса и допринася за чувство на дълбоко спокойствие, помага за релаксация на ума и тялото. Препоръчва се за облекчаване на безсъние, главоболие, косопад, стрес, проблеми със синусите, психическо изтощение и депресия.

30 мин. / 80 лв.
*За 3 процедури: 30 мин. / 70 лв. всяка

Нетра Тарпана
Релаксиращо действие на очите, придружено от масаж на околоочните тъкани, който помага за тяхното подмладяване. Препоръчва се при болка, парене, раздразнение на очите, за хора, които дълго време работят на компютър.

30-60 мин. / 68 лв.

Пичу
Терапия срещу скованост и за подобряване усещането за свободно движение в различни части на тялото.

30 мин. / 40 лв.

Парна баня

15 мин. / 10 лв.

Падабянга (Масаж на крака)
Масажът на краката е дълбоко релаксиращ, подходящ при плантарен фасциит,травми в глезените или дори при ежедневна преумора. Може също така да намали стреса и напрежението в цялото тяло.

30 мин. / 40 лв.

Клизма

с олио / 30 лв.
аюрведична с билки / 30 лв.

Българска роза
Регенерираща терапия, която обновява, подхранва и омекотява кожата.
Терапията включва:
Вана с розови соли , ексфолиране на тялото , подхранване на тялото,
масаж на цялото тяло с масло от роза , копринено мек завършек на
терапията с розов дъжд.
Събуждане с натурална напитка от рози.
Тялото е тонизирано , духа преповдигнат,
а сетивата наситени с чувствен аромат на любов.

80 минути 110,00 лв.

Шоколадова терапия 
Възстановява мекотата на кожата и нежното усещане благодарение
на тройното действие на какаото – хидратация, антиоксидиране и
емоционално удоволсвие. Състои се от три етапа: почистване на
тялото с лимонов ексфолиант, измиване на тялото с лиминов душгел,
нанасяне на слой от козметична шоколадова смес, загряване на тялото
20 минути в термоодеало, след което се прави лек и нежен масаж с
шоколадов крем.

80 минути 100,00 лв.

Временно не е налично.

Временно не е налично

Временно не е налично

Временно не е налично

Временно не е налично